Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MusikInfo:

Glem alt om den gamle "Orgel Tramper".

Den moderne teknologi rammer selvfølgelig også musikbranchen. Det er til stor glæde for både musikeren og kunden. I de gode gamle dage kan vi nok alle huske orgelet, trommer der lød som to skeer der blev slået mod hinanden, klaver der lød som æggedeler osv.

Den tid er forbi.

I dag bruges den digitale teknologi, der gør at de forskellige instrumenter er utroligt naturtro. Klaver lyder som klaver, man kan spille "fede" guitarsoloer, og selv rigtige saxofonister kan være i tvivl om hvad der er rigtige saxofoner og hvad der er keyboardlyd.

Nogen specialiserer sig i Dansktop, andre i Country, nogen i Tresser osv.

Jeg specialiserer mig i det bedste af alle de forskellige genrer. Det betyder at det er yderst sjældent at jeg møder gæster som mit repetoire ikke passer til.

En af de komplimenter jeg hører rigtig tit er "Hold da op hvor er det alsidigt det du spiller, der var noget for alle de forskellige aldersgrupper".

BINGO, det er lige det jeg prøver på.

Mit mål er altid at uanset hvor forskellig musiksmag publíkum har, skal alle høre noget de godt kan lide.

Jeg lever af at spille musik, og er derfor nødt til at være på toppen hele tiden.

Nogle mennesker tror at det er nemt at være SelskabsMusiker og til dem kan jeg kun sige PRØV DET!!!!

Musik er et håndværk, man skal være rigtig god til at spille, man skal have stor viden om lyd og udstyr, og frem for alt, man skal kunne fornemme hvad publikum øndker, og tilpasse sig arrangementet.

Jeg er altid åben og imødekommende, og har værtsparret et par sange der betyder meget for dem, lærer jeg dem gerne hvis jeg ikke spiller dem i forvejen.

Jeg har levet af at spille musik i snart 10 år, og det må jo betyde at det jeg leverer er godt, da mine kunder som regel vender tilbage.

Når jeg spiller til dans arbejder jeg hårdt. Jeg hamrer derudaf uanset om publikum er til Dansktop, eller Rasmus Seebach. Man kan ikke holde pause hele tiden, og numrene skal komme hurtigt efter hinanden.

Du kan se eksempler på musikken under menupunktet Youtube.

Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Er jeg optaget skal jeg nok hjælpe dig med at finde en alden dygtig musiker til dit arrangement.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.